Ja cilat pajisje do t’i sjellë Apple këtë vit (foto)

Shqipëri – Theth, vendi magjik

Shpella e Gadimes, Kosovë

Bukuritë e Rugovës, Pejë

Vendet turistike të Kosoves

Struga – Maqedoni

Himare – Shqipëri

Kanionet e Skraparit – Shqipëri

Valbonë – Shqipëri

Rana e hedhun – Shengjin

Butrint, Shqipëri

“ Burri: E kam ftuar shokun tim për darkë. Gruaja: Si? Shtëpia është pa pastruar, nuk kam la, nuk kam fshi, nuk kam blerë asgjë, gjithçka është e çrregullt dhe nuk më gatuhet hiq... Burri: E di, e di... Po i shkreti dëshiron të martohet, e po dua t’i tregoj si është të jesh i martuar ”

Lumi Cano Cristales, Kolumbi

Shfaq më shumë postime
Dil në fillim
promo.infosite.alpromo.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar