Ballina / Barcoleta

Arkiva e kategorive: Barcoleta

Abonimi<

“ Burri: E kam ftuar shokun tim për darkë. Gruaja: Si? Shtëpia është pa pastruar, nuk kam la, nuk kam fshi, nuk kam blerë asgjë, gjithçka është e çrregullt dhe nuk më gatuhet hiq... Burri: E di, e di... Po i shkreti dëshiron të martohet, e po dua t’i tregoj si është të jesh i martuar ”

“ Hyn një vajzë e bukur në dyqan, e pyet shitësin: - Sa kushtojnë këto çokollata? - Një puthje copa... - Në rregull. Do t’i marr pesë. Paguan gjyshja.. ”

“ Goni kthehet sërish i mavijosur në shtëpi, pas zënkës që ka pasur me Benin. Nëna – Të kam thënë të numërosh deri në 10, para se të veprosh? Goni – Po, por Benit nëna i kishte thënë të numëroj vetëm deri në pesë. ”

Dil në fillim
promo.infosite.alpromo.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar