Ballina / Thënie

Arkiva e kategorive: Thënie

Abonimi<

“ Suksesi nuk është final, dështimi nuk është fatal; ajo që vlen është kurajo për të vazhduar. ”

- Winston Churchill -

“ Varfëria në botë nuk është për shkak se nuk mundemi të ushqejmë të varfërit, por për shkak se nuk mundemi të ngopim të pasurit ”

- Anonim -

“ Në të kaluarën askush nuk ka pasur orë, por të gjithë kanë pasur kohë , tani të gjithë kanë orë, nuk kanë kohë.! ”

- Anonim -
Dil në fillim
promo.infosite.alpromo.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar