Ballina / Teknologji / Koha për ta ndërruar Windows 8
Koha për ta ndërruar Windows 8

Koha për ta ndërruar Windows 8

Nëse në kompjuterin tuaj keni të instaluar Windows 8, atëherë është koha të bëni ndryshime. Windows 8 është vetëm tre vjet i vjetër, kështu që rregulli 10 vjeçar i mbështetjes nga Microsoft mund të jetë ende shumë larg, por për disa përmirësime të sigurisë është më mirë që të kaloni në Windows 10.

Mbështetja e Microsoft për çdo version zakonisht zgjatë 10 vjet nga data që lansohet. Kjo do të thotë se Windows Vista, Windows 7 dhe 8 kanë ende kohë që të përfundojnë ciklin e tyre të mbështetjes nga Microsoft.

Mirëpo, përderisa ora po ecën, është më mirë që ta përmirësoni sistemin në Windows 10. Kurse, për arsye të një ‘mangësie’ në mbështetjen e zakonshme të sigurisë, përdoruesit e Windoës 8 do të mbesin pa përditësime të sigurisë.

Nëse ende e keni Windows 8 të instaluar në kompjuterin apo laptopin tuaj, është koha që të kaloni në Windows 10 ose të rrezikoni kompjuterin tuaj që të sulmohet nga viruse të ndryshme kibernetike.

 

Rreth promo

Komentoni

Email adresa juaj nuk është publikuar.Fushat e kërkuara janë mbushur *

*

Dil në fillim
promo.infosite.alpromo.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar