Ballina / Teknologji / Offtime, aplikacioni që largon varësinë nga telefoni
Offtime, aplikacioni që largon varësinë nga telefoni

Offtime, aplikacioni që largon varësinë nga telefoni

Me zhvillimin e hovshëm të teknologjisë, me theks të veçantë teknologjisë së mobilëve të mençur të cilët po i bartim kudo, ata tashmë janë bërë pjesë e pandashme e përditshmërisë tonë.

Ky përdorim ka ndikuar që qindra përdorues të jenë të varur nga telefoni mobil apo pajisjet e tjera dixhitale. Nëse dëshironi që kjo të mos ndodhë më ju, psikologu Gjerman ka zhvilluar aplikacionin “ Offtime” i cili ndihmon të shmanget varësia nga telefoni.

Aplikacioni nuk bllokon thirrjet dhe lidhjet në rrjet, por përdor modulin “Offtime”, për momentet që përdoruesi ka nevojë të përqendrohet, ose kur do të relaksohet gjatë ditës. Dhe… ka nivele personalizimi. Për shembull, në modulin “Offtime”, mund të fiken thirrjet, teksti dhe njoftimet.
Ju mund ta shkarkoni aplikacionin ne App Store dhe Google Play.

Rreth promo

Komentoni

Email adresa juaj nuk është publikuar.Fushat e kërkuara janë mbushur *

*

Dil në fillim
promo.infosite.alpromo.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar