Ballina / Teknologji / Si të kuptoni se keni blerë një iPhone me bateri të krijuar nga Samsung (VIDEO)

Si të kuptoni se keni blerë një iPhone me bateri të krijuar nga Samsung (VIDEO)

“Apple” për krijimin e modeleve të reja iPhone 6s dhe iPhone 6s Plus, ka bashkëpunuar me TSMC-n dhe me “Samsung”për prodhimin e çipit A9.
Nëse doni të dini se cilin çip ka iPhone juaj, ju duhet të shkarkoni aplikacionin “Lirum Device Info Lite” nga “App Store” për të dy modelet e reja. Me pas duhet të shikoni të dhënat e modelit të iPhone-t tuaj.
Nëse iPhone 6s i juaj ka modelin N71mAP, do të thotë se është krijuar nga kompania TSMC, i cili ofron 1.5 deri në 2 orë më shumë se cipi i Samsung. Proccesori i prodhuar nga Samsung ka modelin N71AP, Të dy proccesoret kanë funksion të njëjtë, vetëm se ai i krijuar nga Samsung do të duhet të mbushet me bateri më shpesh. /shekulli/

Rreth promo

Komentoni

Email adresa juaj nuk është publikuar.Fushat e kërkuara janë mbushur *

*

Dil në fillim
promo.infosite.alpromo.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar